Mijn Account Orderstatus Winkelwagen Contact Voorwaarden Home
Home  // Voorwaarden   

Voorwaarden

Verzendkosten:
- Voor iedere zending in Nederland, met uitzondering van rembours, betaalt u de standaard TNT kosten + 19% BTW

- Als u onder rembours bestelt zijn de kosten in Nederland volgens TNT tarief + 19% BTW

- Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen.
- Voor de buitenlandse verzendkosten hanteren wij de door TNT of DHL berekende prijzen + 19% BTW
 

Levertijd:

- Wij leveren voorradige producten standaard binnen zeven werkdagen en in principe één dag na ontvangst van betaling.
- Indien wij niet binnen de normale leveringstijd kunnen leveren, omdat de producten niet voorradig zijn, stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.
- De levertijd van de bestelde artikelen bedraagt uiterlijk 30 dagen, ingaande op de dag van de ontvangst van de betaling en bij bestelling onder rembours op de eerste werkdag van de besteldatum. Indien de levertijd langer duurt dan deze 30 dagen, stelt E-trends.nl u onmiddellijk hiervan in kennis met opgave van de verwachte levertijd. Gaat u hiermee akkoord, dan gaat de nieuwe verwachte levertijd in. Vormt dit voor u een probleem, dan kunt u de koop onmiddellijk ontbinden.

 

Ontbinding overeenkomst en omruilen:
- Na ontvangst van het product kunt u binnen een periode van zeven dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst ontbinden en het product retourneren.
- U draagt in dit geval zelf de verantwoordelijkheid en de kosten voor de retourzending.

- U dient het retour gezonden product ongeschonden en ongebruikt aan E-trends.nl, in de originele verpakking, te retourneren.
- Onderkleding kan vanuit hygiënisch oogpunt niet worden geruild. Ook gegraveerde en bedrukte artikelen alsmede etenswaren vallen buiten de omruilgarantie.

 

Retourneren:

- Na ontvangst van de producten betaalt E-trends.nl de geretourneerde producten aan u terug. Let op: het gaat hierbij uitsluitend om terugbetaling van de producten! Andere kosten zoals verzendkosten en/of overige kosten (telefonisch contact, faxen etc.) vergoeden wij niet.
- E-trends.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien de verpakking reeds is geopend, gebruikt of beschadigt. Wij stellen u daarvan dan schriftelijk of per email op de hoogte. Dit geldt ook voor eventuele schade aan de producten zelf.


Klik hier voor onze contact gegevens


© 2018 E-trends.nl - E-balanced goods! | Disclaimer | Powered by Codestream 5.5.1